Contact Email
[email protected]

Contact Tel
0495.12.67.63

AFBRAAKWERKEN OP MAAT

Moeten er woningen, muren, gebouwen, stallen of fabrieken afgebroken worden? Of moet er in het kader van een renovatie slechts een gedeelte uitgebroken worden? Robin Godrie staat voor u klaar! Ik beschik over een brede verzameling gereedschappen en machines, en zo nodig kan ik altijd gespecialiseerde machines huren voor uw specifieke noden. 

Afbraakwerken kunnen gaan van het afbreken van volledige huizen en kantoorgebouwen tot het vakkundig uitbreken van bepaalde onderdelen zoals muren, plafonds, daken enzovoort. Belangrijk in zulke gevallen is nauwkeurigheid: doordat ik de afbraakwerken zelf uitvoer, kan ik de nodige precisie garanderen. Zo kunt u er zeker van zijn dat er geen andere elementen beschadigd geraken!

Bouwklaar voor het volgende project

Het afbreken van iets ouds leidt vaak tot het bouwen van iets nieuws. Overleg met u als klant is daarom voor mij uiterst belangrjik, zodat het doel van de afbraakwerken volledig duidelijk is. Achteraf zorg ik ervoor dat gebouwen of bouwgronden helemaal in orde zijn voor nieuwe bouwprojecten of renovaties. U mag rekenen op een uiterst concurrentiƫle prijs en een snelle uitvoering.

Hier vindt u een overzicht van de mogelijke afbraakwerken:

Voor een gratis prijsofferte en/of vragen, kunt u me steeds contacteren via het contactformulier. Ik neem dan zo snel mogelijk contact op om u verder te helpen.